eBC - el Basha Crew
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Session - Meld dig til her!

2 deltagere

Go down

Session - Meld dig til her! Empty Session - Meld dig til her!

Indlæg  Nehat Tors Jan 24, 2008 2:15 am

Ønsker du at tage del i kampen mod alt liv på Jorden? Ønsker du at skyde på alt hvad der rører sig? Og sidst af alt ønsker du at ofre dit eget sociale liv til fordel for fiktiv krig i et computerspil?

Hvis du kan svare ja til alle de ovenstående spørgsmål er du ikke blot masochist, men endda sado-masochist, lige den type mennesker vi søger!

Vi er i opstartsfasen af klanen alle vil komme til at kende som 'Verdens bedste', 'Super duper' og 'Oh nein, hier kommt die dänen' så hvis du lige står og mangler et socialt netværk af XBOX360 gamere der er tilknyttet Gamebattles.com, så er du kommet til det rette sted.
Vi søger p.t. medlemmer til den elitære gruppe af CoD4-gamere der vil stå i spidsen for klanen på Gamebattles.com og høste hæder og hede damer ad libitum på klanens vegne (nu er homoerne advaret).

HVIS du ikke lige føler at det er dig der er så fandens elitær, så håber vi også på at få en række medlemmer der bare vil sparke tilbage og fryse (som de siger det i de sociale boligbyggerier) og gøre det de andre ikke tør, nemlig have det sjovt mens man spiller sammen med ligemænd.

Så hvis du er til det ene eller det andet, muligvis begge, så vil vi gerne høre fra dig (ja dig!). Smid hurtigst muligt et svar, i denne tråd vel at mærke, så vi ved hvem det er der sparker røv og tager navne på vores allesammens vegne.

Nå ja, det kunne være man skulle nævne hvilke spil vi spiller. Det bliver først og fremmest CoD4 (Call of Duty 4 Twisted Evil) der er i konsollen når vi spiller som klan, men hvis folk er friske på andet er der alternativer som Halo 3, Forza 2, Guitar Hero III, Perfect Dark Zero, Gears of War og Madden 08.

Fred ud eller død og helvede, i bestemmer selv!
Nehat
Nehat
Kommandør
Kommandør

Mand Antal indlæg : 99
Age : 36
Geografisk sted : Bagsværd, Danmark
Job/hobbies : Freelancer
Humor : Sort
Registration date : 24/01/08

http://www.danishroyalguard.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Session - Meld dig til her! Empty eBC

Indlæg  Solofrede Fre Feb 22, 2008 7:43 pm

så nu har jeg fået en bruger inde på eBC og vil godt med i jeres clan Question
Solofrede
Solofrede
Civil
Civil

Mand Antal indlæg : 14
Age : 29
Geografisk sted : Allerød
Job/hobbies : Skole
Humor : fint nok
Registration date : 22/02/08

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum